Vágólapra másolva!
Lapértesülés szerint már készül a milánói szerződése a Los Angeles Galaxytől kölcsönbe érkezett David Beckhamnek, aki semmiképpen sem kíván visszatérni márciusban a kaliforniai futballklubhoz.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy az angol középpályás ügyvédei javában dolgoznak a Galaxyhez fűződő szerződés felbontásán, ami mintegy ötmillió eurójába kerülne az AC Milannak.

Az olaszok várhatóan 2011-ig szóló megállapodást és évi 8 millió eurós gázsit ajánlanak fel a 33 esztendős légiósnak, aki jelenleg 8,1 milliót keres az Egyesült Államokban (fizetése 4,2, az MLS-től 1,2, szponzoraitól 2,7 millióhoz jut).

Az újság számításai szerint az amerikai egyesületnek okvetlenül el kell adnia Beckhamet, mivel szerződésének egyik záradéka szerint ősszel ingyen eligazolhat, azaz a Galaxy egy centet sem kapna érte.

Az angol válogatottba visszavágyó játékos - aki eddigi öt olasz tétmeccsén két gólig és két gólpasszig jutott - állítólag mindkét klubnak kinyilvánította, hogy március után is Milánóban akar maradni. Carlo Ancelotti vezetőedző már be is nevezte őt az UEFA-kupában szereplő játékosok keretébe.