Vágólapra másolva!
A Manchester City a téli átigazolási időszakban több, mint 56 millió eurót költött négy futballistára, de az egyesület azon célja, hogy egy igazi világklasszist igazoljon, nem sikerült. A nemzetközi közvélemény elsősorban a Kaká-transzferre összpontosított, hiszen ez majdnem meg is valósult, de nem az AC Milan klasszisa volt az egyetlen szupersztár, akit a City megkörnyékezett.

A manchesteriek ugyanis hivatalosan is ajánlatot tettek a Chelsea középhátvédjéért, John Terryért, amikor a londoni egyesülettel tárgyaltak a balhátvéd Wayne Bridge ügyében, de a Kékek egyértelműen nemet mondtak, sőt, kijelentették, hogy Terry semmi pénzért nem eladó.

Az angol The Guardian információi alapján azonban Terry nem zárkózik el egy átigazolás lehetőségétől - ugyan a középhátvéd többször is kijelentette, hogy karrierjét a nevelőegyesületénél szeretné befejezni, azonban egyes, hozzá közel álló személyek mégis csak jelezték a Citynek, hogy Terry hajlandó meghallgatni az ajánlatukat.

A lap szerint az ügyletet mindenképpen elősegítheti, hogy a Chelsea-t érzékenyen érintette a gazdasági válság, míg a Manchester City számára a pénz jelenleg nem akadály, ráadásul a klub arab tulajdonosai számára rendkívül vonzó lenne az angol válogatott jelenlegi csapatkapitányának megszerzése.

A Manchester City védőjét, Micah Richardsot az Aston Villa csábítja. A Blackburn Rovers kiszemeltje a Coventry City fiatal középpályása, Aron Gunnarsson.

A Hertha BSC szeretné végleg megszerezni a jelenleg kölcsönben lévő ukrán csatárt, Andrij Voronyint a Liverpooltól. Az AC Milan érdeklőik a Palermo fiatal dán középhátvédje, Simon Kjaer iránt.

Az argentin Estudiantes védőjét, Marco Angelerit a Lazio szeretné megszerezni. A Napoli védőjét, Fabiano Santacrocét a Fiorentina szemelte ki.

www.infosport-focivilag.hu