Vágólapra másolva!
Minden idők legjobb Manchester Unitedje a jelenlegi, legalábbis Sir Alex Ferguson, a labdarúgócsapatot 22 éve irányító vezetőedző így nyilatkozott szerdán az egyik angol magazinnak.

A 67 esztendős legendás szakember ugyanakkor nem tartja valószínűnek, hogy együttese mind az öt nagy trófeát begyűjti a 2008/2009-es szezonban.

A Vörös Ördögök már megnyerték a klubvilágbajnokságot, illetve az angol Ligakupát, az első helyen állnak a bajnoki tabellán, az FA-kupában bejutottak az elő-, a Bajnokok Ligájában pedig a negyeddöntőbe.

"Jelen pillanatban magabiztosak lehetünk, hiszen a legtöbb védelem tart a támadóinktól, míg az ellenfelek csatárai a védelmünktől rettegnek, ugyanakkor az öt nagy trófea begyűjtéséhez nem elég, hogy jók vagyunk, egy kis szerencsére is szükségünk van" - mondta Ferguson, aki egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

"Egészséges vagyok, rengeteg energiám van, és hiába vagyok itt több, mint 22 éve, még mindig izgulok, ha a csapat busza megérkezik a stadionhoz egy idegenbeli összecsapásra."