Vágólapra másolva!
A napokban ismét felerősödtek azok a pletykák, hogy a Manchester United portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo a nyáron a Real Madridba igazol. A aranylabdás játékos játékosa több angol lap állítása szerint már mindenben megegyezett a madridiak vezetőségével, akiknek ezek után már csak a manchesteriekkel kellene dűlőre jutniuk. A spanyolok állítólag akár 82 millió eurónak megfelelő összeget is hajlandóak lennének kifizetni Cristiano Ronaldóért, de a szerződés legfőbb akadálya nem is annyira a pénz, mint inkább a MU trénerének, Sir Alex Fergusonnak a makacssága lehet.

A skót mester ugyanis korábban kifejtette, hogy legszívesebben szóba sem állna a madridiakkal, meglehet azonban, ha megfelelő utánpótlást találna Cristiano Ronaldo helyére, akkor könnyebb szívvel elfogadná a Real ajánlatát. A News of the World értesülései szerint a manchesteriek már ki is szemelték a Bayern München francia klasszisát, Franck Ribéryt, akit eddig elsősorban az FC Barcelonával hoztak kapcsolatba.

A müncheniek középpályása a napokban hosszabbította meg a szponzori szerződését azzal a sportszergyártó céggel, amely a Barcának és a Manchester Unitednek is szállítja a szerelést, a Bayern viszont az egyik konkurens céghez tartozik. Sokak szerint nem elképzelhetetlen, hogy ez is elősegítheti távozását a müncheniektől.

További átigazolási hírek
A Hull City érdeklődik a Manchester City mellőzött csatára, Darius Vassell iránt. A Werder Bremen kiszemeltje a Racing Santander szerb támadója, Nikola Zsigics. A Hannover '96 az 1860 München francia védőjével, Mathieu Bédával erősítene.

www.global-soccer.eu