Vágólapra másolva!
A legismertebb futballisták manapság kifejezetten sztárnak számítanak, annak minden előnyével és hátrányával: a bulvárlapokban immár a játékosok magánélete is rendszeres témának számít. Ez ihlette sorozatunkat is, amelyben a legnagyobb európai futballklubokat látogatjuk meg egy-egy elképzelt partin, hogy bemutathassuk, mit lehet tudni a játékosok magánéletéről.

Mivel Milánó a divat egyik fővárosának számít, így aztán amikor az AC Milan bejelentkezett David Beckhamért, a futballista felesége, Victoria nem nagyon tiltakozott a transzfer ellen - még ha Los Angelesben is remekül érezte magát, hiszen közel lehetett Hollywoodhoz.

Az egykori Posh Spice ennek megfelelően azon sem bánkódott, hogy férjének az amerikai bajnokság kezdetére nem kell visszatérnie az Egyesült Államokba, hanem a szezon végéig maradhat Olaszországban, és ezt megünnepelendő partit adott David csapattársai számára.

Victoria számára a fényűző életstílus és a luxus szinte magától értetődőnek számít, és aligha kell őt bemutatnia a nagyközönség számára, hiszen már azelőtt is sztárnak számított, hogy hozzáment volna Beckhamhez - együtt pedig alighanem minden idők legismertebb párját alkotják.

A bulvárlapok szinte minden lépésükről beszámolnak, részletesen leírva, hogy az adott napon milyen ruhát vettek fel, hol jelentek meg, vagy hogy három gyermekük éppen mit csinált.

De a Milan keretében nem csak Beckham felesége lehet hozzászokva a rivaldafényhez. Az ukrán csatár, Andrij Sevcsenko neje is modellként dolgozik, sőt, a pár éppen egy divatbemutató után ismerkedett össze még 2002-ben.

Ráadásul az amerikai Kristen Paziknak állítólag abban is szerepe volt, hogy Andrij anno a Chelsea-be igazolt, a rossznyelvek szerint elsősorban ő szeretett volna Londonba költözni... A párnak mindenesetre már két gyermeke is született, és az idősebbnek, Jordannak a keresztapja nem más, mint a Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi.

Forrás: Getty Images

Sevcsenko feleségével és Giorgio Armanival

A Milan-kötődésű modellek sorát gyarapítja Paolo Maldini neje, Adriana Fossa is. A venezuelai származású hölgy 19 esztendősen, még 1989-ben érkezett meg Olaszországba, és modellkarrierje csúcsát az jelentette, amikor egy évvel később a kifutón Gianni Versace, illetve Laura Biagiotti ruháit viselhette. Ekkor már együtt volt Maldinival, akivel egy milánói diszkóban ismerkedett meg, és a pár 1994-ben mondta ki a boldogító igent.

Azóta két gyermekük született, és Adriana abba is hagyta a modellkedést, de a divatszakmától nem szakadt el, hiszen férje Christian Vierivel közösen létrehozott egy ruházati céget, ahol a hölgy tanácsadóként dolgozik. Idősebb gyerekük, Christian júniusban már 13 éves lesz, és maga is futballistának készül, a Milan korosztályos csapatában játszik.

Forrás: Getty Images

Maldininé sem ismeretlen a modellszakmában

Kipróbálta magát a kifutón Gianluca Zambrotta felesége, Valentina is, bár ő inkább a különböző lapok fotóin szokott domborítani, és a cseh Marek Jankulovski nejéről, Janáról is készültek már kissé pikáns fotók - hazájában ő legalább akkora hírességnek számít, mint a férje. Ugyanez elmondható a grúz Kaha Kaladze jelenlegi kedveséről, Anuki Areszidzéről is - az pedig külön érdekesség, hogy a két grúz híresség Milánóban, egy divatbemutatón ismerkedett meg, ahol a csinos Anuki modellként dolgozott.

A jelenleg sérült csatár, Marco Borriello barátnője, az argentin Belén Rodríguez is modellként tevékenykedik: egy időben az egyik neves fehérneműgyártó cég arca volt, és a képeivel ellátott naptár nagy siker volt Olaszországban, ahol nem sokkal később egy televíziós sorozatban is szerepet kapott. A hölgyet az egyik angol internetes magazin a nyolcadik legszebb WAG-nak választotta tavaly...

http://www.youtube.com/v/DEsd8QF5bq4&hl=en&fs=1


Marco Boriello szemrevaló kedvese

A fiatal csatár, Alexandre Pato sem lóg ki a sorból a klubnál, hiszen az ő barátnője nem más, mint a brazil színésznő, Sthefany Fernandes de Brito. A futballistánál két esztendővel idősebb hölgy már gyermekkorában is több tévéreklámban szerepelt, majd több szappanoperában tündökölt, és karrierje érdekében Rio de Janeiróban él, ami alaposan megnehezíti kapcsolatát Patóval. Januárban úgy is tűnt, hogy a nagy távolság miatt szakítanak egymással, de a szerelem erősebbnek bizonyult, és a pár azóta megint együtt van.

http://www.youtube.com/v/Ln8vf0s27h0&hl=en&fs=1


Neki mutatja a szívet góljai után a brazil ifjonc

A lazább életvitele miatt gyakran kritizált Ronaldinho nem él együtt gyermekének anyjával, Janaína Mendessel: a brazil táncosnő 2005 februárjában hozta világra a focista fiát, Joaót, akit Ronaldinho édesapjáról neveztek el. Az AC Milan keretében, sőt, talán egész Olaszországban Filippo Inzaghit tartják az egyik legnagyobb nőcsábásznak (a titulusért egyébként állítólag jó barátjával, Christian Vierivel van nagy versenyben): az évek során már rengeteg fotómodellel volt viszonya.

Megfordult a karjai között például Samantha de Grenet, Magda Gomes, Debora Salvalaggio, Elena Barola, Aída Yéspica - ők mindannyian rendszeres szereplői a különböző olasz tévéműsoroknak, és Itáliában az ilyen hölgyeket egy szóval csak showgirlnek szokták nevezni.

A jelek szerint azonban Pippónak sikerült megállapodnia, hiszen már majd egy éve él kapcsolatban Alessia Venturával, aki maga is a showgirlök népes táborát gyarapítja: 19 éves kora óta szerepel a tévében.

http://www.youtube.com/v/QFO1T0mlWWo&hl=en&fs=1


Akinél nem futott lesre a jó öreg Pippo

Persze nem mindegyik Milan-futballista felesége él állandó rivaldafényben, páran kifejezetten kerülik a nyilvánosságot. Közéjük tartozik például Gennaro Gattuso neje, Monica is - pedig a testvére, Carla Romano maga is televíziós műsorvezető.

Monica viszont pincérnőként dolgozott a családi étteremben Glasgow-ban, amikor megismerkedett Gattusóval - a középpályás 19 évesen igazolt a skót Rangersbe. A pár tehát már több, mint tíz éve van együtt, de csak 2004-ben házasodtak össze, két hónappal azt követően, hogy első gyermekük, Gabriela megszületett.

A jelenleg sérült középhátvéd, Alessandro Nesta is csak évekkel azután vette el feleségét, hogy megismerkedett vele. A focista tulajdonképpen az egyik súlyos sérülésének köszönheti házasságát: amikor az 1998-as világbajnokság ideje alatt kidőlt a sorból, Gabriela Pagnozzi ápolónőként dolgozott az olasz válogatott főhadiszállásán, és a pár így ismerkedett össze - és azóta együtt élnek.

Két gyermekük közül Sofia 2006-ban, Tommaso pedig 2008-ban született. Szintén tavaly látta meg a napvilágot Kaká kislánya, Luca is, és a focista akkor már két és fél éve boldog házasságban élt gyermekkori szerelmével, Caroline Celicóval.

www.global-soccer.eu