Vágólapra másolva!
Egyedül Carlo Ancelotti vezetőedzőt hibáztatja az elmaradt bajnoki címért Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa.

"Hogy ebben az évben nem lesz a miénk a scudetto, az kizárólag Ancelotti felelőssége. Olyan játékosokkal, mint amilyenek a Milanban játszanak jelenleg, kényelmesen az Inter előtt kellene állnunk" - mondta a La Repubblica című lapnak Olaszország miniszterelnöke.

Berlusconi arról is kitért, hogy a Real Madrid és a Chelsea is szívesen látná a trénert, de megjegyezte, addig nem várható döntés a szakember jövőjéről, amíg a Milan vezetői és Ancelotti nem ülnek le beszélgetni az esetleges folytatásról.

A Milannak már csak matematikai esélye van rá, hogy övé legyen a scudetto, ugyanis három fordulóval a bajnokság vége előtt hét pont a hátránya a városi rivális Internazionaléval szemben.

Az Inter szakvezetője, Jose Mourinho közben érdekes nyilatkozatot tett, a portugál szakember kijelentette jövőre, a saját klubcsapatában szeretné tudni az Arsenal spanyol irányítóját, Cesc Fabregast.

Az olasz bajnok portugál szakvezetője a Corriere dello Sport keddi száma szerint egyértelműen kivetette hálóját az angol gárda remek középpályására, akinél állítólag már puhatolózott is jövőbeli elképzeléseiről.

Mourinho Fabregastól várná, hogy a nemzetközi porondon eredménytelen csapatát nagy sikerekre vezesse az európai focihadszíntéren is. Csakhogy a londoni együttes Európa-bajnok karmesterének megszerzéséhez mélyen a zsebbe kell(ene) nyúlni: az itáliai sportlap szerint a spanyol labdarúgó aláírásáért legkevesebb 40 millió eurót kellene fizetnie az Internek.