Vágólapra másolva!
A Manchester United szerdán lejátszotta korábbról elmaradt mérkőzését a Wigan Athletic ellen, és mivel a Vörös Ördögök 2-1-re nyertek, így már csak egy pontra van szükségük ahhoz, hogy megszerezzék a bajnoki címet. Pedig a szünetben még a Wigan vezetett 1-0-ra, és a hazaiaktól főleg az ecuadori szélső, Antonio Valencia játszott kiemelkedően.

A középpályás valószínűleg sejthette, hogy sok múlik a teljesítményén, hiszen korábban kapcsolatba hozták a manchesteriekkel, és a hírek szerint a MU továbbra sem tett le a megszerzéséről - bár Antonio Valencia leigazolása elsősorban akkor került szóba, amikor a portugál Cristiano Ronaldo távozása valószínű volt.

Az aranylabdás futballistát persze továbbra is emlegetik a Real Madrid kapcsán, ám a hírek szerint a spanyol egyesület szintén érdeklődik Valencia iránt. A szerdai, Manchester United elleni találkozón ugyanis ott voltak a királyi gárda megfigyelői, és aligha Cristiano Ronaldóra voltak kíváncsiak - a hírek szerint Valencia teljesítményét figyeltek árgus szemekkel, és ha így volt, akkor elégedetten mehettek haza.

További átigazolási hírek:
A Middlesbrough középpályását, Gary O'Neilt a Bolton szeretné megszerezni. A Monaco fiatal csatára, Alexandre Licata a nyáron az Auxerre-be igazol.

A Hannover albán középpályása, Altin Lala két évvel meghosszabbította szerződését. A Hamburg kiszemeltje a belga Standard Liege csatára, Milan Jovanovic.

A Fiorentina román csatárát, Adrian Mutut a Zenit Szankt-Petyerszburg szemelte ki. A Manchester City középpályása, Stephen Ireland hamarosan meghosszabbíthatja szerződését.

A Juventus francia csatára, David Trézéguet az Olympique Lyonba tart.

www.global-soccer.eu