Vágólapra másolva!
Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője arra buzdítja Carlos Tévezt, a csapat argentin válogatott futballistáját, hogy törekedjen kompromisszumra a klubbal fennálló vitájában.

"Az eredeti követelései irreálisak voltak" - utalt arra a tréner, hogy a támadó igényeit nem tartja megalapozottnak. "Nekünk, akárcsak a többi klubnak, óvatosnak kell lennünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a hitelválságot. Ez nem a megfelelő pillanat a túlzott anyagi követelések megfogalmazására. Ami Tévezt illeti, a kompromisszumra törekvés mindenkinek előnyére válna" - idézte Fergusont a Sunday Times.

A dél-amerikai futballista az idény során többször nyilatkozott úgy, hogy más klubhoz szerződne, mert a reméltnél kevesebb játéklehetőséget kap, a bajnoki cím szombati megszerzése után pedig a tiszteletet hiányolta az MU részéről, és azt mondta, nagyon nehéz lesz neki itt maradnia. A vezetőedző szavai ugyanakkor arra utalnak, hogy az argentin csatár jó pénzért azért szívesen lenne továbbra is manchesteri játékos.