Vágólapra másolva!
Kaká, a brazil válogatott és az AC Milan aranylabdás középpályása a jövő héten írja alá szerződését új csapatához, a Real Madridhoz, és akkor mutatják be őt hivatalosan, mint a spanyol királyi klub friss szerzeményét.

Ezt a népszerű madridi sportnapilap, a Marca közölte szerdai számában, címoldalán Kaká képével, azt követően, hogy a spanyol és az olasz sportsajtó már kedd este kész tényként tálalta a nagyszerű futballista átigazolását. A klubcsere azon a hármas találkozón vált véglegessé, amelyet kedden tartott Bosco Leite, Kaká apja, egyben ügynöke a két döntéshozó potentáttal: Adriano Gallianival, a bajnoki bronzérmes milánóiak alelnökével és Florentino Pérezzel, a Real Madrid hétfőn hivatalba lépett régi-új elnökével a spanyol fővárosban.

A Marca is úgy tudja, hogy 65 millió euróért vált klubot a 27 esztendős brazil játékos, aki öt évre ír alá a blancókhoz. Azt a verziót viszont cáfolta a lap, amely szerint a tetemes summa mellett még egy Real-focista is érkezne cserébe az AC Milanhoz.

Kaká az első nagy név azok sorában, akikkel Pérez - ígéretének megfelelően - meg akarja erősíteni a bajnoki címét elvesztő, az FC Barcelona mögött ebben az idényben másodikként zárt csapatot, melynek hétfőtől már az új vezetőedzője is megvan a Villarrealtól átcsábított chilei Manuel Pellegrini személyében.

A játékos maga mindvégig tagadta, hogy elhagyná Milánót, sőt még kedden is "hűségesküt" tett eddigi együttese mellett. Igaz, korábban azt is hozzátette: "csak akkor megyek el, ha eladnak". A nagy titkolózás közepette Galliani kedd kora este még azt mondta a La Gazzetta dello Sportnak, hogy nincs is Madridban, majd két órával később már azt tudatta a lappal, hogy csak viccelt, valójában a spanyol főváros vendége...