Vágólapra másolva!
Közel 80 ezer szurkolót várnak a szervezők a Real Madrid stadionjába, ahol hétfőn este mutatják be hivatalosan Cristiano Ronaldót, a madridiak rekordösszegért leigazolt portugál válogatott labdarúgóját.

A 24 éves támadó hétfő reggel érkezett meg a spanyol fővárosba, a helyi rádiók jelentései szerint magángépe egy Madridhoz közeli, katonai repülőtéren landolt. A tavalyi aranylabdást ezután egy magánklinikára szállították, ahol még egy orvosi vizsgálaton kell átesnie.

Ronaldót júniusban 94 millió euróért vásárolták meg a Manchester Unitedtől, éves fizetése pedig 13 millió euró lesz. A hat évre szóló szerződést az előzetes tervek szerint hétfő este írják alá.

A Real Madrid hivatalos honlapja szerint közel 80 ezer drukker látogat majd el a Santiago Bérnabeu Stadionba, Ronaldo hivatalos bemutatójára, amelyre 21 órakor kerül sor. Amennyiben ez valóban így lesz, a portugál sztár megdöntheti az argentin Diego Maradona rekordját, akit 1984-ben 75 ezer szurkoló köszöntött az SSC Napoli színeiben. A múlt héten a brazil Kaká bemutatására 55 ezren voltak kíváncsiak a Real arénájában.