Vágólapra másolva!
A Bayern Münchennél alighanem úgy tervezték, hogy a bajnokság rajtjára befejezik a keret megerősítését, azonban könnyen lehetséges, hogy a bajorok mégis igazolnak még egy futballistát a nyáron.

A klub júliusban eladta brazil középhátvédjét, Lúciót az Internazionalénak, mivel a csapat új edzője, Louis van Gaal úgy vélte, hogy erre a posztra elég négy futballista is: a holland mester Daniel van Buytennel és Martín Demichelisszel képzelte el csapatát, a kispadon pedig a két fiatal Breno és Holger Badstuber maradt.

Az élet azonban felülírta Van Gaal tervét, hiszen a héten az egyik edzésen Demichelis megsérült, és a hírek szerint legalább két hetet ki kell hagynia - így aztán a münchenieknél felmerült egy középső védő szerződtetése. Német lapértesülések szerint a bajorok elsősorban a portugál Benfica brazil focistája, Luisao iránt érdeklődnek.

A 28 esztendős játékos tagja a brazil válogatott keretnek is, ugyanakkor szívesen kipróbálná magát egy nívósabb bajnokságban. A másik jelölt a Real Madrid argentin védője, Ezequiel Garay lehet, akit a madridiak már tavaly nyáron megvettek a Racing Santandertől, de rögtön vissza is kölcsönözték. Az idei felkészülést Garay már a Realnál kezdte, de a jelek szerint csak kiegészítő ember lenne, ami kapóra jöhet a Bayernnek.

További átigazolási hírek:
A Portsmouth bejelentkezett a portugál Vitória Guimaraes középpályásáért, Nuno Assisért. A Wigan Athletic francia csatárát, Olivier Kapót a Nice csábítja. A Paris Saint-Germain középpályása, Jérome Rothen a Blackburn Roversben köthet ki.

A Cagliari megszerezte a Torino középpályását, Simone Baronét. Az Internazionale nigériai csatárát, Victor Obinnát a Schalke 04 és a Parma FC is szívesen szerződtetné.

Az AC Milant az argentin San Lorenzo támadójával, Gonzalo Bergessióval hozták hírbe. Az Arsenal fiatal spanyol középpályása, Fran Mérida kölcsönbe a Levantéhoz került. Az AS Roma érdeklődik a Lille középpályása, Yohan Cabaye iránt.