Vágólapra másolva!
A Villarreal otthonában 2-0-s győzelmet arató Real Madridban új rekordot állított fel a csapatkapitány Raúl, aki azzal, hogy a 67. percben csereként pályára lépett, 524. alkalommal viselte a királyi gárda mezét bajnoki mérkőzésen. Szintén történelmet írt Cristiano Ronaldo, aki negyedik bajnokiján is eredményes volt.

A 32 éves Raúl a védő Manolo Sanchis által tartott csúcsot adta át a múltnak, utóbbi 1983 és 2001 között 523 fellépésig jutott.

Raúl 1994. október 29-én, a Real Zaragoza ellen mutatkozott be a Real Madridban, amellyel többek között hat bajnoki címet és három BL-győzelmet ért el.

Ronaldo még nem rendelkezik hasonló eredménysorral Madridban, de ha így folytatja, akkor belőle is klublegenda lesz. A portugál aranylabdás negyedik bajnokiján is betalált, amire korábban egyetlen madridi játékos sem volt képes.

A Villarreal elleni meccs összefoglalója:


Ronaldo összesen öt bajnoki gólnál tart, ezzel Messivel társbérletben vezeti a góllövőlistát, ráadásul a BL-ben a Zürich ellen is duplával nyitott, úgyhogy egyelőre ipari mennyiségben termeli a gólokat új állomáshelyén.