Vágólapra másolva!
Bár az isztambuli rendőrség elengedte a szerdán letartóztatott Arif Erdemet, mégis akad vb-bronzérmes vádlottja a törökországi bundabotránynak. A 46 letartóztatott személy között van ugyanis Fatih Akyel, a Galatasaray és a Fenerbahce egykori, a Kasimpasa jelenlegi labdarúgója.

A 2002-es világbajnokságon bronzérmet szerzett válogatott egyik tagja, Fatih Akyel is azok között a labdarúgók között van, akiket bundázás gyanúja miatt vettek őrizetbe szerdán Törökországban.

Az isztambuli rendőrség 46 embert tartóztatott le szerdán, s ugyan csütörtökön többet közülük elengedtek, Akyel azok között van, akiket az ügyész megvádolt.

Szabadon engedték ugyanakkor a Buyuksehir Beledyespor megbízott trénerét, a korábbi válogatott játékos Arif Erdemet, aki elmondta, hogy nem követett el semmit, s azért fogták el, mert a vádiratban szerepelt a neve.

A török szövetség jelezte, hogy az ügynek nincs köze a bochumi ügyészség által nyilvánosságra hozott nemzetközi bundabotrányhoz. A mostani nyomozás az isztambuli ügyészség augusztusi jelentése alapján indult.