Vágólapra másolva!
A Tottenham Hotspur menedzsere szerint Fabio Capello túlságosan is merészen nyúlt az új játékosokhoz, és szerinte többen is bekerültek olyanok a szerdai, Magyarország elleni mérkőzésre készülő keretbe, akik nem ütik meg a válogatott szintet.

Fabio Capello szombaton hirdette ki 23 tagú keretét (ami lemondások miatt azóta már csak 21 tagú) a Magyarország elleni szerdai barátságos mérkőzésre. A világbajnokságon szerepelt játékosok közül mindössze tízen kaptak meghívót, viszont bekerült a csapatba sok tehetséges, ám nagyon fiatal és még élvonalbeli rutinnal is alig rendelkező futballista, mint Kieran Gibbs, Jack Wilshere vagy Adam Johnson.

Az ügyben a Daily Mail című angol lapnak nyilatkozó Redknapp azt mondta: veszélyes az angol válogatott korösszetétele.

"Sajnos van néhány játékos a keretben, aki egyszerűen nem elég jó ahhoz, hogy angol válogatott legyen" - így a Tottenham edzője. "Az nem járja, hogy olyan játékosok kaptak meghívót, akik a saját klubjukban sem tudnak bekerülni a kezdő csapatba."

Redknapp példaként az Arsenal 18 éves középpályását, Jack Wilshere-t emelte ki.

"Wilshere vitán felül nagy jövő előtt áll, és a nemzeti csapat reménysége, de az angol válogatott egyelőre magasabb normáknak kell megfeleljen, mint bármelyik klubcsapat. De úgy tűnik, hogy most az Arsenal jobb csapat, mint a válogatott, hiszen oda nem tud bekerülni, a nemzeti csapatba viszont igen."