Vágólapra másolva!
Bocsánatot kért a szurkolókat ért megaláztatásért Dirk Kuyt, a Liverpool holland labdarúgója, miután a csapat hazai pályán 2-1-re kikapott a Blackpooltól, s továbbra is múltjához méltatlanul szerepel, hét mérkőzésből csak egyet nyert meg, és jelenleg kieső helyen áll.

Az 1953-54-es szezon óta, azaz 57 éve nem kezdte ilyen rosszul a szezont a Liverpool labdarúgócsapata, amely hét fordulót követően kieső helyen áll, egy győzelem és három döntetlen mellett három vereséget szenvedett.

A vasárnapi, Blackpool elleni hazai vereséget követően a csapat holland vb-ezüstérmes játékosa, Dirk Kuyt kért nyilvánosan bocsánatot a szurkolóktól, akik a mérkőzés előtt még a klub két amerikai tulajdonosa, Tom Hicks és George Gillett ellen tüntettek, a találkozón azonban Roy Hodgson edző távozását követelték, és kántálva fejezték ki vágyukat az új menedzser, Kenny Dalglish iránt.

"Rendkívül kiábrándító mérkőzést játszottunk, talán az egyik leggyengébbet, amióta itt játszom" - mondta Kuyt, aki sajnálatát fejezte ki. "Nagyon keményen dolgoztunk az edzésen, úgy éreztük, ez a mérkőzés egy jó lehetőség lehet, hogy feljebb lépjünk a tabellán, de sajnos nem sikerült."

Kuyt szerint nem tesz jót a csapatnak, hogy az Eb-selejtezők miatt kéthetes szünet következik a bajnokságban, hiszen addig nem tudnak javítani a siralmas mérlegen, de gondolatban már mindenki az október 17-i, Everton elleni városi derbire készül.

"Nem riaszt bennünket, hogy kieső helyen állunk, mert nagyon sok minőségi játékosunk van, s lesz még elég lehetőségünk a javításra. Jelenleg sokkal nagyobb csalódás, hogy a riválisok komoly pontelőnnyel vezetnek előttünk" - vélte Kuyt.