Vágólapra másolva!
A Blikk szerint a Juventus mellett az Atlético Madrid is szerződtetni szeretné Dzsudzsák Balázst, a PSV magyar szélsőjét.

A napilap hétfői számában arról ír, hogy az olasz sztárcsapat már hetek óta figyeli Dzsudzsák Balázst, arról pedig a 24 éves középpályás beszélt, hogy örül annak, miszerint Madridban is felmerült a neve. "Nagyon motivál, hogy olyan sztárcsapatokkal hoznak hírbe, mint a Juventus vagy az Atlético Madrid, de nem élem magam semmibe, csak focizni akarok" - nyilatkozta a Blikknek a harminckétszeres válogatott játékos, majd hozzátette: mivel a csapata szeretné megnyerni a bajnokságot, kevés esélyt lát arra, hogy már télen elszerződjön.

"Sohasem titkoltam, hogy spanyol, olasz sorrend alakult ki a lelkem legmélyén. Az Atlético a fanatikus közönségével, a nagy csapat státusával igencsak vonzó" - mondta a Nemzeti Sportnak, hozzáfűzve, hogy ha mondjuk az Atlético és a Valencia között kellene választania, akkor csak azon múlna a döntése, hogy melyik csapat akarja jobban.

Forrás: AFP

Dzsudzsák úgy véli, hogy pályafutása legjobb őszét tudhatja maga mögött, s ezt a számok is alátámasztják: kilenc góllal hatodik a holland bajnokság góllövőlistáján, és tizenegy gólpasszt osztott ki. Csapata - jobb gólkülönbséggel megelőzve a címvédő Twentét - vezeti a táblázatot.

A PSV a Voetbal International szerint a játékos 2013-ban lejáró szerződését két évvel meghosszabbítaná.