Vágólapra másolva!
A német 4-4-2.com weboldal szerint a Dinamo Kijev hajlandó lenne kifizetni a PSV-nek a Dzsudzsák Balázs szerződésében szereplő kivásárlási összeget, azaz 12 millió eurót. A magyar középpályás játékosügynöke szerint szó sincs arról, hogy Dzsudzsák Ukrajnába igazolna.

A futballportál november 9-én még azt írta, hogy Dzsudzsák Balázst a Juventus, az Internazionale és a Werder Bremen is szerződtetni szeretné, szerdán viszont már arról számolt be, hogy az ukrán Dinamo Kijev 12 millió eurót fizetne az Eindhovennek a játékosért, s a 2012-ben lejáró szerződése alapján ennyiért a PSV-nek el kell engednie a szélsőt.

A német weboldal szerint Dzsudzsáknak 2015-ig szóló szerződést ajánlana az Európa Ligából csoportelsőként továbbjutott kijevi csapat, amelynél öt év alatt mintegy hárommillió eurót (825 millió forintot) keresne. Az oldal - amely az Eindhoven ("Eindhobven") és Dzsudzsák (Dzudzsak) nevét is elütéssel írta le - úgy tudja, a Juventus csak hatmillió eurót fizetne a futballistáért.

"Nem tudom, hogy honnan vette az oldal ezt az információt, de nincs semmilyen valóságalapja a hírnek, nincs arról szó, hogy Balázs Ukrajnába igazolna" - cáfolta az [origo]-nak a 4-4-2.com értesüléseit Vörösbaranyi József, Dzsudzsák Balázs menedzsere.

A Dinamo az ukrán bajnokságban tizenkilenc forduló a második helyen áll, ám jócskán, 12 ponttal le van maradva az éllovas, a Bajnokok Ligájában is brillírizó Sahtar Donyeck mögött.