Vágólapra másolva!
Gonzalo Higuaín sérülése miatt José Mourinho a téli átigazolási időszakban szeretné egy csatárral megerősíteni a Real Madrid támadósorát. A Marca című spanyol napilap címlapján megjelent öt név egyike Szalai Ádám.

A Real Madrid vezetősége korábban kijelentette, hogy a klub a téli átigazolási időszakban csatárt biztosan nem fog szerződtetni, ám Gonzalo Higuaínt súlyos hátsérülése után meg kellett műteni, és úgy tűnik, hogy az idei szezonban már nem léphet pályára.

José Mourinho vezetőedző éppen ezért úgy döntött, megpróbál nyomást gyakorolni felettesire, hogy egy csatárt még leigazolhasson a spanyol bajnokságban jelenleg második helyezett együttes.

"Már csak Benzemát tehetem be a csapatba, míg egy olyan csapatnak, mint az Arsenal, öt csatára is van" - idézte a Skysports.com a portugál trénert.

Forrás: Marca.es

A Marca nevű napilap csütörtöki címlapján öt nevet emleget, akik közül kikerülhet az egyetlen érkező: Emmanuel Adebayort, Miroslav Klosét, Lisandro Lopezt, Mario Gomezt, illetve Szalai Ádámot. A Skysports.com szerint négy támadó neve merült fel, ezen a listán nincs rajta Gomez és Lopez, ott van viszont Nelson Valdez. Szalai Ádám nevét mindkét névsor tartalmazza.

Az angol weboldal úgy tudja, hogy a legnagyobb esély a Bayern Münchenben szereplő Klose klubváltására van, akinek nyáron lejár a szerződése, így viszonylag alacsony áron megszerezhető lenne.

A legdrágábban a Hercules csatárát, Valdezt lehetne Madridba csábítani, aki nyár óta játszik Spanyolországban, méghozzá nagyon jól.

A Manchester Cityben szereplő Adebayor klubváltásáról már hetek óta írnak a lapok, lehet, hogy a togói csatár kölcsönben igazol Madridba, és ez esetben a fizetését a Real állná. A Skysports.com szerint a Realnál megfontolhatják Szalai visszavásárlását is, akit nyáron félmillió euróért vett meg a Mainz a Real Madrid fiókcsapatától, a harmadosztályú Castillától. A 23 éves csatár szerződésében van egy olyan kitétel, hogy a Real másfélmillió euróért bármikor visszavásárolhatja a német együttestől, és meglehet, a csatárínségben szenvedő Mourinho ezt a lehetőséget fogja választani.