Vágólapra másolva!
Bár szerdán még úgy hírlett, hogy a Schalke 04 labdarúgócsapata az idény végén válik meg Felix Magath vezetőedzőtől, sajtóértesülés szerint a BL-ben negyeddöntőig jutott klub azonnal meneszteni kívánja a trénert.

A Schalke szerda este bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, a mérkőzés alatt a szurkolók Magath maradása mellett tüntettek.

A kicker magazin csütörtöki híradása szerint a tréner hiányzott az együttes csütörtöki edzéséről, Clemens Tönnies, a felügyelőbizottság elnöke pedig kijelentette: "Meg kell húznunk a vészféket, függetlenül a BL-sikertől. Óriási forrongás van az egyesületben."

Az ötvenhét éves szakember szerda este csak annyit mondott a Valencia elleni 3-1 után, hogy vele még senki sem beszélt az ügyben.

A Bundesligában csak a tizedik helyen álló Schalke kispadjának első számú várományosa állítólag Otto Rehhagel, a görögök volt szövetségi kapitánya.

A korábban a Bayern Münchennel és a Wolfsburggal is bajnok Magathot - aki 2009 júliusa óta irányítja a gelsenkircheni együttest - 2013-ig köti szerződése a Schalkéhoz.