Vágólapra másolva!
A Schalke csatára, Raúl elismerte, hogy a múlt nyáron a lehetőségek között volt az is, hogy jelenlegi klubjának BL-elődöntős ellenfeléhez, a Manchester Unitedhez igazoljon.

"Folytak a tárgyalások a Manchesterrel, de hogy mennyire volt közel a megállapodás, azt egyedül Alex Ferguson tudná megmondani" - idézte a Mirror internetes oldala a Schalke harminchárom éves csatárát.

Raúl jó barátja, Fernando Morientes meccseit nézve több angol nagycsapat stadionjában is megfordult, és élményei alapján nagyon vonzotta az angliai lehetőség. "Jó pár ajánlatom volt Angliából, el is gondolkodtam rajtuk, mert imádom az ottani futballkultúrát, a játék tiszteletét és a lelátók hangulatát. Szerettem volna valami újat kipróbálni, de végül Németországban is sikerült ez."

"A BL-meccs után nagy megtiszteltetés lenne számomra, ha Ryan Giggsszel cserélhetnék mezet. Óriási profi, aki nagyon tud vigyázni magára. Őrá és Paul Scholesra őszinte csodálattal tekintek" - árulta el a spanyol klasszis.

A Schalke és a Manchester kedden találkozik a BL első elődöntőjében, az első meccsen a német csapat lesz a pályaválasztó.

Raúl szerződése 2012-ig szól a Schalkénél, de a támadó már jelezte, hogy szívesen hosszabbítana.