Vágólapra másolva!
Simán, 2-0-ra elbukta a svájci kupadöntőt a Neuchatel Xamax labdarúgócsapata  a Sion ellen vasárnap. Svájci lapértesülés szerint Bulat Csagajev klubelnök a félidőben berontott az öltözőbe és minden játékosát halállal fenyegette.

A svájci Blick információja szerint sokkolva akarta felrázni a Neuchatel Xamax csapatát a csecsen klubelnök, Bulat Csagajev, aki a svájci kupa vasárnapi döntőjének félidejében berontott az öltözőbe és minden játékosát megfenyegette.

"Megöllek benneteket" - harsogta állítólag a milliárdos, aki követelte, hogy a vezetőedző cserélje le az első hat percben két gólt is kapó Jean-Francois Bedenik kapust.

A hálóőr végül maradt, a mérkőzést a Xamax 2-0-ra elbukta a Sion ellen (az egyik találatot Vanczák Vilmos jegyezte), a vesztes csapat edzője, Bernard Challandes viszont repült, helyére Csagajev az egykori brazil válogatott csatárt, a Marseille-t, a Monacót, Barcelonát és a Lyont is erősítő Sonny Andersont nevezte ki.

"Ami az öltözőben maradt, csak ránk tartozik" - nyilatkozta ezek után Challandes, megvédve a csapatot az újabb támadásoktól.