Vágólapra másolva!
A Manchester United az Arsenal francia labdarúgójával, Samir Nasrival szeretné megerősíteni a keretét. Sir Alex Ferguson menedzser 20 millió fontot adna érte.

A Manchester United támadó középpályást igazolna a nyáron, korábban Wesley Sneijder, Ashley Young és Luka Modric neve merült fel. Sneijder az Internazionale hivatalos honlapján azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát Milánóban, és nem akarja elhagyni a csapatot. Young ügyében arról cikkeznek az angol lapok, hogy szinte már csak az aláírás van hátra, és az Aston Villa 25 esztendős angol válogatott szélsője öt évre elkötelezi magát a MU-hoz. Modricról viszont megakadtak a tárgyalások a Tottenhammel, ekkor került a képbe Samir Nasri.

A Daily Mail angol napilap értesülése szerint a Manchester United már meg is kezdte a tárgyalásokat az Arsenallal a 23 éves középpályás átigazolásáról, de a londoni klub egyelőre kevesli az érte ajánlott 20 millió fontot, és Arsene Wenger menedzser sem szeretne megválni a csapat egyik legjobbjától. Viszont Nasri szerződése jövőre lejár, és egyelőre nem sikerült megegyezni a hosszabbításról, így ha az Arsenal pénzt szeretne kapni érte, akkor még az idén túl kell adnia rajta.