Vágólapra másolva!
Miután az orosz Anzsi Mahacskala edzője, Gadzsi Muszlimovics Gadzsijev bejelentette, hogy Dzsudzsák Balázs aláírt a klubhoz, ismeretlenek átszerkesztették a labdarúgócsapat angol nyelvű Wikipédia-oldalát. Az együttes első csapatának a keretébe az átszerkesztés után bekerült - többek között - Orbán Viktor, Sztálin, Ali Baba, Gyurcsány Ferenc és André Alves is.

Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Ali Baba, Maxim Gorkij, Winston S. Churchill - többek között ezek a nevek is szerepeltek péntek hajnalban az orosz Anzsi Mahacskala tagnévsorában a focicsapat angol nyelvű Wikipédia-oldalán, miután Gadzsi Muszlimovics Gadzsijev edző bejelentette, hogy Dzsudzsák Balázs aláírt a klubhoz.

A csapat honlapját feltehetően a Dzsudzsák klubváltásával elégedetlen szurkolók szerkesztették át. Még az edző nevét is átírták Gagyi Gagyijevre. A bizonyos jogok megszerzése után bárki által szerkeszthető internetes lexikon tartalmát péntek hajnalban - mint az a lap tetején hajnali fél egykor olvasható volt - "vandalizmus miatt új és nem regisztrált felhasználók" nem változtathatták.

Forrás: [origo]

A kezdőcsapat névsorát teljesen átírták



Forrás: [origo]

A tartalékcsapat is tele lett magyar nevekkel

Péntek hajnalban nulla óra ötvenkét perckor a lapon már ismét a helyes információk szerepeltek.

Minden cikk Dzsudzsák Balázsról