Vágólapra másolva!
A Blackpool nem adja olcsón csapatkapitányát, Charlie Adamet, akiért a készpénz mellett két fiatal játékost is adna a Liverpool.

A Blackpool ugyan kiesett a Premier League-ből, de rengeteg elismerést kapott, mert egész idényben igyekezett bátor támadófutballt játszani. Ebben nagy szerepe volt csapatkapitányának, a középpályás Charlie Adamnek, akit még az év játékosának járó díjra is jelöltek. A skótért a Liverpool már januárban bejelentkezett, de akkor nem akarták elengedni, és most sem adnák olcsón: 12 millió fontot kérnek a kiváló pontrúgásairól híres focistáért.

A Liverpool ezt az összeget nem szívesen fizetné ki, éppen ezért más megoldást próbál találni. A The Mirror szerint nyolcmillió fontot adnának a középpályásért, és ezen felül egy évre kölcsönadnák a Blackpoolnak két fiatal játékosukat, a középpályás Jonjo Shelveyt és a jobbhátvéd Stephen Darbyt.

További átigazolási hírek

A Birmingham City visszautasította a Stoke City tízmillió fontos ajánlatát Scott Dannért és Cameron Jerome-ért.

Újabb csatárt igazolt a Mainz, Szalai Ádám és Stieber Zoltán klubja megszerezte a norvég Lilleström húszéves támadóját, Anthony Ujahot.

A Lille szerződtette a Saint-Étienne középpályását, Dimitri Payet-t.

A Köln középpályása, Fabrice Ehret a francia élvonal újoncához, az Évianhoz igazolt.

A Tuttosport információi szerint a Juventus érdeklődik a CSZKA Moszkva japán karmestere, Honda Keiszuke iránt.

A Tottenham Hotspur szélsőjét, David Bentleyt a Fulham és az Atlético Madrid is kiszemelte.

www.global-soccer.eu