Vágólapra másolva!
Az argentin szövetség elnöke, Julio Grondona szerint a válogatott gyengélkedésének nem Lionel Messi az oka - hanem az összes többi játékos.

"Messi mindig jól futballozik, sohasem játszik rosszul, a többiekre viszont éppen ennek az ellenkezője az igaz" - jelentette ki a Radio La Platának Grondona. "Mivel nem jutott el a labda hozzá, ezért állandóan vissza kellett lépnie, és így messzire került a kaputól" - mondta az elnök a Bolívia elleni 1-1-es nyitómeccsről.

***

A venezuelai játékosok üdvözletüket küldtek az ország elnökének, Hugo Cháveznek, akit a napokban Kubában operáltak rákos megbetegedés miatt. A Brazília elleni döntetlent követően a keret két tagja, Grendy Perozzo és Franklin Lucena tolmácsolta a futballisták jókívánságait az ország vezetőjének. "Szeretnénk minden támogatást megadni, amire csak szüksége lehet egy ilyen nehéz helyzetben lévő embernek, és gyors gyógyulást kívánunk" - mondta Lucena.

***

Bokasérülés miatt kihagyta a hétfői edzést az ecuadoriak legnagyobb sztárja, Antonio Valencia. A Manchester United klasszisát a Paraguay elleni találkozón le kellett cserélni, miután rúgást kapott a bal bokájára, amely tavaly szeptemberben eltört, és ezért akkor öt hónapot kellett kihagynia. "Éppen azon a ponton találták el, ahol megműtötték. Gyorsan lejegeltük, de most várnunk kell. Bízunk benne, hogy nem súlyos a sérülés" - mondta az ecuadoriak orvosa, Vinicio Luna.