Vágólapra másolva!
A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató orosz Anzsi Mahacskala szerette volna leigazolni a holland bajnoki ezüstérmes FC Twente osztrák játékosát, Marc Jankót, aki azonban túl veszélyesnek tartja Dagesztánt, ezért nemet mondott az ajánlatra.

"Nem érdekel az ajánlat. Veszélyes ott élni, ráadásul az utcán csak testőrökkel közlekedhetnék" - nyilatkozta a holland Voetbal Internationalnak a 28 éves játékos, aki 2008-ban a Salzburg játékosaként 39 találattal lett gólkirály az osztrák bajnokságban.

"Az életminőség is nagyon fontos számomra. Még nem fejeztem be a munkámat a Twentével, még többet szeretnék mutatni" - tette hozzá a 196 centis támadó, aki első hollandiai évében - valamennyire elmaradva a várakozásoktól - tizennégy góllal zárt.

A Mahacskala megkeresését az utóbbi napokban több játékos is visszautasította, többek között a Tottenhamben szereplő Roman Pavljucsenko és a Stuttgartban légióskodó szintén orosz Pavel Pogrebnyak, korábban pedig az olasz Gennaro Gattuso mondott nemet az oroszok ajánlatára.