Vágólapra másolva!
A győztes gólt sarkazó Ronaldo szerint az eddigi legnehezebb idegenbeli meccsén van túl Real Madrid. A portugál klassz csapatnak nevezte a Rayo Vallecanót, a saját legszebb gólját viszont meg kell keresnie videón.

Ronaldo zseniális sarkazásával és hatalmas mázlival nyert a Real

Cristiano Ronaldo utolsóként végzett a doppingellenőrzéssel a Rayo Vallecano-Real Madrid meccs után, a spanyol Marca című lap szakírói persze megvárták a találkozón elképesztő gólt szerző játékost. Ronaldo tíz méterről, a kapunak háttal sarkazott, a labda pedig négy védő és a kapus mellett-között talált utat a jobb alsóba.


"Egy sarokkal lőtt gól mindig különleges, de nem ez volt a pályafutásom legszebb gólja" - mondta a portugál a Marcának. "Joel, a Vallecano kapusa azt mondta, lehetetlen volt védeni, mert nem számított rá. A sarkazás után én sem láttam a labdát."

Ronaldo lőtt már így gólt, még a Manchester Unitedben: "Azt még meg kell néznem videón, de úgy rémlik, az volt életem legszebb gólja."

"Most a győzelem a legfontosabb, mert nagyon nehéz meccs volt, a legnehezebb idegenbeli meccsünk ebben a bajnokságban. Klassz csapat a Rayo."