Vágólapra másolva!
A korábban Wayne Rooneyt is kipipáló luxusprostituált, Jenny Thompson elfecsegte, hogy hetekig viszonya volt Mario Balotellivel, a Manchester City ellentmondásos olasz csatárával. Thompson áradozott Balotelli szexuális teljesítményéről, és csalódott volt, amikor megtudta, hogy a focistának barátnője van, így nem lehet komolyabb a dolog kettőjük között.

A 23 éves Jenny Thompsonnak van összehasonlítási alapja, hiszen Wayne Rooneyt és Mario Balotellit is az ágyába csábította, és nem titkolta, melyikükkel érezte jobban magát.

"Lehet, hogy Wayne jobb futballista, de a pályán kívül Mario minden téren veri őt." Balotelli egy manchesteri indiai étteremben ismerte meg Thompsont, akit később elvitt a házába, a medencénél pezsgőztek, majd végül a hálószobában kötöttek ki, és a a játékos három óra alvás után ment edzésre.

"Mario egy vicces és intelligens srác, akinek fantasztikus teste van, nagyon jól csókol, és tudja, hogyan kell kielégíteni egy nőt. Az 1-től 10-ig terjedő skálán 9,5-est adnék neki a szexre" - nyilatkozta Thompson, aki hat hét alatt ötször találkozott a focistával, akivel kétszer együtt is töltötték az éjszakát. A dolog szépséghibája, hogy Balotellinek barátnője van, és amikor a csatár ezt elmondta Thompsonnak, a nő nagyon kiakadt, mivel arra számított, lehet valami komolyabb közte és Balotelli között.

"Azt mondta nekem, csak két vagy három alkalommal csalta meg a barátnőjét, mire én gúnyosan gratuláltam neki ehhez, és azt mondtam, ha szeretné őt, nem lépne félre. Erre azt felelte, hogy igenis szereti a barátnőjét, aztán elhallgatott, és ölelgetni kezdett, aminek egy nagyon jó szex lett a vége" - hangzott Thompson újabb beszámolója, aki elárulta, Balotelli a Rooneyval átélt kalandról is kifaggatta, de nem ítélte el érte.

Két nappal a félrelépése után Balotelli a Manchester City Blackburn ellen lőtt gólja után meze alatti pólón vallott szerelmet a pólóján Raffaellának, a barátnőjének, és ezek után már csak egyszer találkozott Thompsonnal, a nő 23. születésnapján egy night clubban. Thompson végül azért állt a nyilvánosság elé a sztorival, mert nem akarta, hogy az emberek azt higgyék, ő csábította el a focistát. Thompson egyébként Rooney és Balotellin kívül két másik focistával, Kevin Nolannel és Jack Rodwell-lel, valamint a bokszoló Amir Khannal is összeszűrte a levet.

A Balotelli szexuális teljesítményét korábban szintén dicsérő barátnő, Raffaella Fico nagyon összetört a Thompson-affér nyilvánosságra kerülése után, és egyelőre azon gondolkodik, maradjon-e a focista mellett, akiben erősen megingott a bizalma.