Vágólapra másolva!
A Német Labdarúgó Szövetség nem tervez búcsúmérkőzést a közelmúltban visszavonult Michael Ballack tiszteletére, a 36 éves játékos ugyanis egy ilyen lehetőséget már visszautasított.

Hiába nyilatkozta azt visszavonulása bejelentésekor Michael Ballack, hogy reméli, lesz búcsúmérkőzése, Oliver Bierhoff, a német válogatott menedzsere ezt megcáfolta a német közszolgálati tévé, a ZDF kérdésére.

A szövetség tavaly augusztusban felajánlotta Ballacknak, hogy a Brazília elleni összecsapáson elbúcsúztatják, de akkor a még aktív középpályás azt válaszolta, köszöni, nem kér belőle, mert úgy érzi, mintha jótékonykodnának vele.

"Nagy lehetőség lett volna, hogy sok néző előtt elköszönjön, de visszautasította. Nem hiszem, hogy lesz újabb esély" - nyilatkozta Ballack. "A szövetség úgy döntött, befejezi a búcsúmérkőzések szervezését, van egy csomó olyan játékosunk, mint Jürgen Klinsmann, Jürgen Kohler vagy mások, akik száznál is többször szerepeltek a nemzeti csapatban, és ők sem részesültek ilyenben."

Közben Rudi Völler, a Bayer Leverkusen klubigazgatója azt javasolta, a játékos, a klub és a válogatott képviselője öljön tárgyalóasztalhoz, mert Ballack a semminél azért többet érdemelne.