Vágólapra másolva!
Alex Ferguson, a Manchester United edzője abban bízik, hogy korábbi játékosa, a jelenleg a Real Madridban szereplő Cristiano Ronaldo egyszer még visszatér az Old Traffordra.

Ronaldo 2003-ban, 18 évesen került a MU-hoz a Sportingtól, és Angliában nőtte ki magát nemzetközileg is elismert klasszissá.

Az ott töltött idő alatt a MU-val háromszor nyert bajnokságot, egyszer FA-kupát, BL-t és klubvébét, és volt többek között a Premier League legjobb játékosa, a BL-gólkirálya, az év játékosa a FIFA-nál, és az Aranylabdát is manchesteriként nyerte. A portugál végül 2009-ben hagyta el a MU-t a Real Madrid kedvéért, amely 80 millió fontot fizetett a szélsőért, aki alaposan megszolgálta az árát, mivel azóta 165 gólt szerzett 162 tétmeccsen.

"Szeretném azt hinni, hogy lehetséges Ronaldót visszahozni, de nem hiszem, hogy ez meg fog történni, mivel hatalmas pénzről beszélünk. Jelen helyzetben megvehetetlennek tűnik, ki engedhetné meg magának, hogy megvegye őt? A Real nagyon komoly pénzt fizetett érte, de Ronaldónak gyerekkori álma volt, hogy náluk játsszon, persze ettől még nem biztos, hogy onnan is vonul majd vissza. De honnan tudják, nincs egy egy visszavásárlási záradék a szerződésében?" - tette fel a költői kérdést Ferguson.

A skót menedzser azt mondta, Ronaldo egy őstehetség, de rentegetet képezte magát, folyton gyakorolt, és ebben nagyon hasonlított Eic Cantonára, valamint Paul Scholesre.