Xabi Alonso megcsalta a feleségét, ezért igazolt Münchenbe?

HORIZONTAL
Liverpool's Spanish midfielder Xabi Alonso and his wife Nagore Aranburu pose after their wedding outside the Zorroaga church in San Sebastian, on July 11, 2009. AFP PHOTO / MIREN SAEZ
Vágólapra másolva!
A Mundo Deportivo lap szerint Xabi Alonso egy spanyol énekesnő miatt igazolt a Bayern Münchenhez.

A világbajnok spanyol középppályás januárban még két évvel meghosszabbította a szerződését a Real Madriddal, a nyári átigazolási időszakban azonban gyakorlatilag egyik napról a másikra megegyezett a Bayern Münchennel, és Németországba szerződött.

Sokakat meglepett a hirtelen váltás, spanyol lapértesülések szerint egy, pontosabban két nő áll a dolog hátterében. Álíltólag Xabi Alonso megcsalta a feleségét egy Russian Red nevű spanyol énekesnővel, a felesége rájött, majd közölte, hogy választania kell: vagy elköltöznek Madridból vagy elhagyja őt. A választ tudjuk.

Xabi Alonso 2009-ben házasodott össze Nagore Aranburuval Forrás: AFP/Miren Saez

Russian Red legutóbbi albumán egyébként van egy szám, amelynek Xabier a címe, de az énekesnő tagadta, hogy bármi köze lenne Xabi Alonsóhoz, mind neki, mind a dalnak.

Ő Russian Red:

Mario Balotelli szakított barátnőjével, és állítólag egy Playboy-modellel vigasztalódik - részletek, fotó és videó ide kattintva.