Adebayor a családja ellen fordult, azt hiszi, megátkozták

170627051 Tottenham Hotspur's Togolese striker Emmanuel Adebayor (2nd L) challenges Everton's US goalkeeper Tim Howard during an English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Everton at White Hart Lane in London, on February 9, 2014.
Tottenham Hotspur's Togolese striker Emmanuel Adebayor (2nd L) challenges Everton's US goalkeeper Tim Howard during an English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Everton at White Hart Lane in London, on February 9, 2014. AFP PHOTO/CARL COURT RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Emmanuel Adebayor bátyja, Kola azt állítja, hogy muszlim kuruzslók kimosták a testvére agyát, a Tottenham támadója emiatt gondolja úgy, hogy édesanyja dzsudzsu-átkot szórt rá, és ez akadályozza a gólszerzésben is. 

Adebayor mindössze két gólt szerzett az idényben, emiatt úgy gondolja, hogy az édesanyja átka ül rajta, és ezért nem megy neki jobban a pályán. Gyenge teljesítményét követően drasztikus lépésre szánta el magát, és minden kapcsolatot megszakított az anyjával.

"Ade sajnos megbolondult, a muszlim kuruzslók teljesen átmosták az agyát" - mondta az angol Independentnek testvére, Kola. "Elhitették vele, hogy az édesanyánk és a nővérünk átkozta meg. Természetesen ez nem igaz, anya egész nap sír a történtek miatt".

Egész másképp látja viszont a helyzetet maga az érintett.

Emmanuel Adebayornak idén nem megy a gólszerzés Forrás: AFP/Carl Court


"Nem igaz, hogy megszakítottam a kapcsolatot az anyámmal, mint ahogy az sem, hogy kitettem a házamból. Önként távozott" - reagált testvére szavaira Adebayor a ghánai Peace FM rádiócsatorna adásában. "Nem engem kéne sározni, hanem abba kellene hagyniuk a mellébeszélést, és főleg a dzsudzsu-átkok szórását. A legjobb az lenne, ha mindenki békén hagyna. A nővérem egy 1,2 millió dolláros házban lakik East Legonban, amit én vettem, és még ő támad engem?" - méltatlankodott Adebayor.

Kola azonban, aki kamionsofőrként dolgozik Németorszgában, azt állítja, ez nem igaz.

"Elengedte a család kezét, szegénységben élünk. Az édesanyám arra kényszerül, hogy mindenféle dolgot áruljon, én támogatom havi 400 euróval az otthoniakat, hogy meg tudjanak élni. A testvérem körül legyeskedő emberek nem Isten szolgái, hanem egyszerű csalók, akik elszedik a pénzét. Ha boszorkánysággal vádolják az édesanyám, bizonyítsék is be! Persze ez soha nem fog sikerülni" - cáfolta a labdarúgó szavait az angol lapnak Kola.