Vágólapra másolva!
Állítólag hajlandó lenne 250 millió eurót fizetni a Chelsea Lionel Messiért. Sose volt még ilyen nagy esély arra, hogy az argentin elhagyja a Barcelonát.

A Chelsea-től felhívták Lionel Messi apját, Jorge Messit azzal az ajánlattal, hogy az argentin játékos szerződjön a londoni klubhoz - írta a Sport nevű barcelonai napilap internetes kiadása, a Rac 1 rádióadó értesülésére hivatkozva.

A lap szerint ha Messi hajlana rá, hogy a Stamford Bridge-en folytassa, az angolok kifizetnék a Barcelonának a szerződésében szereplő 250 millió eurós kivásárlási árat. Ezzel természetesen ő lenne minden idők legdrágább futballistája.

Forrás: AFP/Josep Lago

A Chelsea nyilvánvalóan azt próbálja meglovagolni, hogy egybehangzó sajtóértesülések szerint Messinek megromlott a kapcsolata Luis Enrique vezetőedzővel, illetve a klub vezetőivel. Szerdai hír, hogy Luis Enrique meg akarta büntetni Messit a hétfői nyilvános edzés kihagyásáért, mert meg volt győződve róla, hogy a játékos hazudott neki a betegségéről. Hétfőn a katalán média azzal volt tele, hogy Messi elkezdte követni az Instagramon a Chelsea-t.

És ott vannak a barátnők is

A Sport szerint az is fontos körülmény, hogy Messi közeli barátja a Chelsea-ben focizó Cesc Fabregasnak, ráadásul a felesége, Antonella Rocuzzo nagyon jóban van Fabregas barátnőjével, Daniella Seemannel.

A Barca egyre mélyülő válságáról és a történelmi párhuzamokról épp kedden írtunk, a cikket itt olvashatja el.