Khedira szakított topmodell kedvesével

Sami Khedira, Lena Gercke, foci, 2014, világbajnoki döntő
BRAZIL, Rio de Janeiro : Germany's midfielder Sami Khedira celebrates with his wife, German model Lena Gercke, after winning the 2014 FIFA World Cup final football match between Germany and Argentina 1-0 following extra-time at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, on July 13, 2014. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
Vágólapra másolva!
Német és olasz lapértesülések szerint szakított egymással Sami Khedira, a Juventus frissen szerződtetett világbajnok középpályása és barátnője, Lena Gercke.

Szakított egymással Sami Khedira és Lena Gercke, így a gyönyörű német modellt nem láthatja majd az olasz közönség a Juventus mérkőzésein. A Real Madridtól néhány napja az olasz bajnokhoz szerződött világbajnok középpályás egy nyilatkozatot adott ki, amelyben közölte a szakítás tényét.

"Lena Gercke és én néhány hete úgy határoztunk, hogy útjaink különválnak. Egyikünknek sem volt könnyű döntés, kérjük mindenki megértését és további részleteket nem szeretnénk megosztani a nyilvánossággal."

A tavalyi világbajnoki döntő idején még teljes volt az összhang Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Gercke 2006-ban megnyerte az első németországi Topmodell leszek című versenyt (Germany’s Next Topmodel), később ugyanezen műsor osztrák viadalának a háziasszonya is volt.

A pár 2011-ben ismerkedett meg egymással, Gercke ott volt a brazíliai világbajnokságon is, ahol a lelátóról szurkolt kedvesének.