Vágólapra másolva!
A mainzi Loris Karius és leverkuseni Bernd Leno is a Liverpool labdarúgócsapatának kapusa lehet, írja a Telegraph. A klubnál eddig Simon Mignolet élvezte a bizalmat, mögötte pedig a magyar válogatott Bogdán Ádám ült a kispadon.

A Telegraph információi szerint Jürgen Kloppnak megvannak az erősítési tervei, kérdés, hogy ezekből mit tud majd megvalósítani a Liverpool labdarúgócsapatánál.

Az teljesen logikus, hogy olyan embereket látna szívesen, akiket ismer, így aztán az egykori dortmundi, jelenleg a Bayernben szereplő Robert Lewandowski mellett felmerült Pierre-Emerick Aubameyang neve is.

Klopp nagyon szeretne Lewandowskival dolgozni Forrás: AFP/John MacDougall

A gaboni támadó kiváló formában van, idén minden bajnoki fordulóban betalált, tíz mérkőzésen tizenegyszer volt eredményes, és állítólag 35 millió fontért szerződtetni is lehetne.

Állítólag Andre Ayew is kiszemelt, a 66-szoros ghánai válogatott csatárt még dortmundi edzőként szívesen látta volna, de a Marseille akkor két nekifutásra sem adta el. Most, hogy a Swansea Cityhez került már talán könnyebb lenne kivásárolni, és harmadik próbálkozásra talán Klopp-tanítvány lehetne.

Ami meglepő, hogy Klopp kapusfronton is erősítene, ami magyar szempontból nem jó hír, hiszen eddig Simon Mignolet mögött Bogdán Ádám ült a kispadon.

Bogdán Ádám Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az új edző állítólag Mignolet-ra a szezon végétől már nem számítana, a kiszemeltek között van a mainzi Loris Karius és a Bayer Leverkusenben védő Bernd Leno, akiket a legjobb Bundesliga-kapusok között tartanak számon.