Dárdai ki fogja készíteni a Hertha norvégjait

Dárdai Pál, foci, Hertha
GERMANY, Berlin : Hertha's Hungarian head coach Pal Dardai speaks to his players prior to the German first division Bundesliga football match Hertha BSC Berlin vs SV Werder Bremen in Berlin, on August 21, 2015. AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL
Vágólapra másolva!
A Herthát vezető Dárdai Pál keze alatt két norvég válogatott, Per Skjelbred középpályás és Rune Jarstein kapus is játszik. A vasárnapi Eb-pótselejtező sorsolásának ismeretében a helyzet a német sajtónak is ziccer volt, de Dárdai azonnal vette a lapot. 

A Berliner Kurier újságírója hozta fel a témát Dárdai sajótájékoztatóján, ám a magyar válogatott korábbi kapitánya azonnal riposztolt.

"Egyértelmű, hogy mit fogok csinálni. Per mostantól napi három edzésen vesz részt, Runéval meg homokzsákokat cipeltetek majd, úgy legyen nagy legény a kapuban! A pótselejtezőre teljesen készen lesznek, ezt ígérhetem" - viccelődött Dárdai, aki - hogy minden félreértést elkerüljön - külön hangsúlyozta, hogy természetesen csak bolondozik.

Per Skjelbred a magyarok elleni is ott lehet a pályán Forrás: AFP


Per Skjelbred egyébként korábban kijelentette, hogy örül a sorsolásnak, mert a magyar válogatott a legkönnyebb ellenfél.

"Tényleg ezt mondta volna? Én nem egészen így gondolom, de ebbe nem szeretnék belemenni. Maradjunk abban, hogy ötven-ötven százalék esélyt látok mindkét csapat számára" - zárta le a sajtótájékoztatót Dárdai.