Áll a bál Rómában, Tottit hazazavarta az edzője

Francesco Totti, Luciano Spalletti, foci, AS roma
Roma's striker Francesco Totti (L) speaks with his coach Luciano Spalletti during a trainning session on the eve of the Champions league group D football match against Olympiakos at Karaiskaki stadium in Piraeus, near Athens, 17 October 2006. AFP PHOTO / Aris Messinis
Vágólapra másolva!
Nem vette jó néven Luciano Spalletti, az AS Roma labdarúgócsapatának edzője, hogy világbajnok játékosa, Francesco Totti kritizálta, amiért nem játszatja eleget. A szakember szombaton még kezdőcsapatot vizionált klasszisának, vasárnap délelőtt azonban kizárta a Palermo elleni keretből.

Totti egy interjúban azt mondta, több tiszteletet érdemelne, és miután nem sérült, szeretne többet játszani. Így viszont nincs értelme Rómában maradnia.

A Sky Sport Italia és a Gazzetta dello Sport úgy értesült, hogy Spalletti a csapat vasárnap délelőtti összejövetelén közölte Tottival, nem tart rá igényt az esti, Palermo elleni mérkőzésen.

Volt idő, amikor Totti és Spalletti megértették egymást Forrás: AFP/Aris Messinis

A Serie vasárnapi mérkőzései közül a Fiorentina csak jó hajrájának köszönhette bergamói győzelmét, Paulo Sousa együttese az Atalanta elleni 3-2-vel megőrizte harmadik helyét.

A Genoa egy hazai győzelemmel lélegzetvételnyi előnyhöz jutott a kiesés elleni harcban, a Sassuolónak jobban feküdt a 10-10 elleni játék az Empoli ellen, míg a Torino–Carpi összecsapás nem hozott gólt.

Eredmények, Serie A, 26. forduló:
Atalanta – Fiorentina 2-3 (0-0)
gól: Conti (84.), Pinilla (90+1.), illetve M. Fernández (67.), Tello (81.), Kalinic (87.)
piros lap: Conti (90+2.)

Genoa – Udinese 2-1 (0-1)
gól: Cerci (57., büntetőből), Laxalt (70.), illetve Ali Adnan (33.)

Sassuolo – Empoli 3-2 (1-1)
gól: Berardi (40.), Defrel (48., 50.), illetve Zielinski (36.), Maccarone (70., büntetőből)
piros lap: Missiroli (31.), illetve Tonelli (38.)

Torino – Carpi 0-0