Vágólapra másolva!
Rafael van der Vaartot szebbnél szebb nőkkel hozza össze a sors és a szerencse, a Betis 109-szeres holland válogatott, vb-ezüstérmes középpályása a hírek szerint egy ugyancsak világbajnoki másodikkal, a kézilabdázó Estavana Polmannal jár.

A német Focus és a holland Algemeen Dagblad egybehangzó információja szerint Rafael van der Vaart hetek óta a friss világbajnoki ezüstérmes holland kézilabdázóval, Estavana Polmannal jár.

A pár két a kézben látták andalogni Sevillában, ahol a támadó középpályás jelenleg futballozik.

Estavana Polman Forrás: Instagram

A Betis 33 éves játékosa 2005-ben vette feleségül Sylvie Meist, akitől 2012-ben vált el. Később együtt élt egykori csapattársa, Khalid Boulahrouz exnejével, Sabiával, tavaly pedig a 23 éves modellel, Christie Bokmával hozták hírbe.

Az ugyancsak 23 éves Estavana Polman 2011 óta Dániában játszik, két évet a Sönderjyske csapatánál töltött, 2013 óta pedig a Team Esbjerget erősíti.

„A magánéletemet szeretném titokban tartani" – nyilatkozta a kézilabdázó, de a futballista is csak annyit mondott: „Nem tagadom, hogy van egy barátnőm, de ez még nagyon friss kapcsolat."

Estavana Polman Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Az irányító tagja volt a decemberi, dániai világbajnokságon döntőbe jutott holland válogatottnak, a legfrissebb hírek szerint azonban szívritmuszavara van, és kivizsgálások várnak rá.