Vágólapra másolva!
Urbán Flórián kemény szavakkal kritizálta a januárban a Werder Brementől a Ferencvároshoz kölcsönbe igazoló Kleinheisler Lászlót.

A 48 éves korábbi focista a Facebookon egy cikk alatti kommentben írta le véleményét a magyar válogatott játékosról és a körülötte kialakult helyzetről.

Urbán Flórián keményen kiosztotta Kleinheislert és a menedzsereket Forrás: MTI/Beliczay László

Hétfőn a futballista ügynöke úgy nyilatkozott, hogy Kleinheisler László ultimátumot kapott klubjától, mielőtt elengedték a Ferencvároshoz:

meg kell tanulnia németül,

mert az elmúlt egy évben németországi tartózkodása alatt ez nem sikerült és ez megnehezítette a beilleszkedését, illetve ezért nem kapott játéklehetőséget a Darmstadtban sem, ahol nyár óta kölcsönben szerepelt.

Urbán Flórián ezzel kapcsolatban fejtette ki véleményét a közösségi oldalon hozzászólás formájában, ezt a FourFourTwo szúrta ki, alább változtatás nélkül közöljük.

„Na neeee! A labdarúgásban

és azzal, hogy tudsz bánni... Miért nem lehet kimondani! Fiam szar vagy, nem ütöd meg a Bundesliga kettő szintjét sem menjél haza lötyögni ahonnan jöttél... Mekkora paraszt vetítés folyik ebben az országban..."

„Mert egyszer eltalálta a kaput Oslóban, azonnal rámentek a gyökér managerek, szerencsétlent gyorsan elsütötték Brémába és kaszáltak egy kis lét... Csakhogy a Brémaiak pár hét múlva rájöttek, hogy átb***ták őket! Gyorsan lepasszolták egy kis csapatnak hátha ott mutat majd valamit. De mivel ott sem ért egy forintot sem ezért haza zavarták. A magyar népet meg etetik a hülye maszlaggal, hogy tanuljon meg németül..."