Vágólapra másolva!
Szerdán újabb nyolc összecsapással folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelemsorozata. A játéknap rangadóját Milánóban játsszák, ahol az AC Milan vendége a holland PSV Eindhoven lesz. A sérült Juhász Rolandot nélkülöző Anderlechthez a címvédő Liverpool utazik, míg a másik milánói gárda, az Inter Portóban vizitál.

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában az elmúlt szezon elődöntőjének "visszavágójára" kerül sor, hiszen a PSV Eindhoven az AC Milan otthonába látogat.

Május 4-én a hollandok 2-0-ás hátrányból vágtak neki a második mérkőzésnek, és sokáig úgy tűnt, meglepetést okoznak, ám Massimo Ambrosini az utolsó pillanatokban megmentette a milánóiakat.

A kvartett másik összecsapásán a Fenerbahce a Schalke 04-et látja vendégül.

Az F csoportban a Real Madrid hazai pályán az eddig meglepően jól teljesítő Rosenborgot fogadja, és ha a spanyoloknak nem sikerül nyerni, akkor bizony komoly nehézségeik akadhatnak a továbbjutást illetően.

A madridiaknál ráadásul biztosan hiányozni fog Ronaldo, aki az Atlético elleni szombati városi derbi hosszabbításában szenvedett bokasérülést. A "fenomén" eltiltás miatt az első két körben sem lehetett tagja a csapatnak.

A csoport másik mérkőzésén a százszázalékos Olympique Lyon az Olimpiakoszt fogadja.