Vágólapra másolva!
Supka Attila, a Debreceni VSC-TEVA vezetőedzője az MTI érdeklődésére elismerte, együttesénél jelenleg jobb a Rabotnicki Skopje, amely a szerdai 4-1-es győzelmével összesítésben 5-2-vel lépett tovább a párharcból a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójába.

"Húsz percig jól játszottunk, a vezetést is sikerült megszereznünk, de 40 másodperc elteltével már egyenlítettek a macedónok, ami nagyon megfogta a csapatot. A visszaesés egyébként érthetetlen, hiszen az 1-1 nem volt rossz eredmény, sőt a 0-0-nál mindenképpen többet, hosszabbítást ért volna" - mondta a debreceni tréner, aki arra egyelőre nem tudott válaszolni, hogy lesz-e következménye a kínos kiesésnek a csapatra, illetve saját magára nézve, mivel még nem beszélt a vezetőkkel.

Supka szerint a két kiállított debreceni játékos közül Halmosi Péter első sárga lapja nem volt jogos, míg Ibrahim Sidibe szerinte szabálytalanságot se követett el. Ugyanakkor hozzátette, nem ezen múlott a továbbjutás. Nem tudtak magabiztosan futballozni, a támadó játék pedig sehogy sem állt össze, így a Rabotnicki megérdemelten került a következő körbe.

"Reméljük, a búcsú nem lesz kihatással hazai szereplésünkre, a magyar bajnokságban mindenképpen jól, címvédőhöz méltóan kell szerepelnünk" - tekintett előre Supka.

Magyar csapat eddig egyetlen egyszer esett ki ilyen korán a Bajnokok Ligájából: a Ferencváros csapata 2001-ben két gólnélküli döntetlent követően 11-esekkel maradt alul a horvát Hajduk Splittel szemben a selejtező második körében.

A Rabotnicki a főtáblára kerülésért a Lille-lel mérkőzik.