Vágólapra másolva!
Rudolf Gergely gólját választotta a hétközi Bajnokok Ligája-forduló legszebb találatának a Sky Sports. A debreceni csatár a szintén megsüvegelt Andrea Pirlón és a BL többi hősén is túltett.

A Debrecen-Fiorentina mérkőzésen a második hazai gólt jegyző Rudolf Gergely találatát választotta a BL-forduló legszebbjének a Sky Sports. Az angol lap kiemeli Andrea Pirlo Real Madridnak lőtt távoli bombáját, a stuttgarti Elson szabadrúgását a Sevilla ellen, valamint Rjazancev nagy gólját Barcelonában, mellyel vezetést szerzett a Rubin Kazany.

A Debrecen játékosa azonban mindegyikükön túltett, írja a lap. A francia Nancynál is megfordult csatár a Fiorentina 16-osának bal csücskén mutatott be két cselt, majd jobbal a hosszú felsőbe tekert, hiába szorították kifelé a védők.

Az újság további díjakat is osztott, a legjobb játékos éppen a fiorentinás, a Lokinak két gólt szerző Adrian Mutu lett, legjobb mérkőzésnek a Bordeaux-Bayern Münchent válaszották, a legjobb teljesítményt pedig a Barcelonában győző Rubin Kazany nyújtotta.


Rudolf gólja és hat másik találat a DVSC-Fiorentinán


Pirlo bombagólja a Casillas hálójába