Vágólapra másolva!
Az F csoportban az orosz Rubin Kazany és az ukrán Dinamo Kijev összecsapásával kezdődött meg a Bajnokok Ligája-csoportkör 5. fordulójának keddi játéknapja. A két együttes nem bírt egymással, a havas mérkőzés végeredménye 0-0 lett.

Eredmény, Bajnokok Ligája, csoportkör, 5. forduló, F csoport:
Rubin Kazany (orosz) - Dinamo Kijev (ukrán) 0-0
Kazany
v.: Felix Brych (német)
Kazany: Rizsikov - Salukvadze, Saronov (Kalesin, 53.), Cesar Navas, Ansaldi - Rjazancev, Noboa, Szemak, Gökdeniz Karadeniz (Bisztrov, 75.) - Buharov, Dominguez
Dinamo: Sovkovszkij - Jeremenko, Yussuf, Betao, Magrao - Mihalik, Ninkovic (Ghioane, 86.), Vukojevic - Sevcsenko, Milevszkij, Jarmolenko

Az első helyzetet a vendégcsapat hagyta ki, a 4. percben Sevcsenko éles jobboldali beadását Jermolenko a hosszú saroknál érkezve lőtte a kapu mellé. A 12. percben Ninkovic lövését blokkolták. Az első negyedórában többet birtokolta a labdát a Kazany, ám lövést csak a vendégektől lehetett feljegyezni.

A 16. percben ismét Sevcsenko és Jermolenko kavarta meg a kazanyi védelmet, ám ez a lehetőség is kimaradt.

A másik oldalon csak Buharov jelentett némi veszélyt, ám komoly gólhelyzetig ő sem jutott el. A 35. percben előbb Dominguez, majd Milevszkij hagyott ki helyzetet, aztán Sevcsenko lőtt mellé egy szabadrúgást, egy perc múlva pedig saját 16-osa előtt szabálytalankodott sárga lapot érően.

A 39. percben Dominguez kapott vissza egy kis szögletet Szemaktól, de hiába csavart éles szögből a bal felső sarok irányába, Sovkovszkij lehúzta a labdát.

A félidő utolsó percében maradt ki az addigi legnagyobb helyzet: Gökdeniz Karadeniz jobb oldali beadását Dominguez a 11-es pontról a háttal állva ollózta kapura, Sovkovszkij hatalmas bravúrral védett, a felpattanó labdát pedig Buharov 5 méterről a léc fölé bólintotta.

A második félidő szakadó hóesésben kezdődött. Az 51. percben Jarmolenko lépett ki a védők közül, lövését a kifutó Rizsikov bravúrral védte, a kipattanót Sevcsenko az üres kapu helyett nagyon gyengén eltalálva úgy rúgta meg, hogy beérték a védők.

A 68. percben Jarmolenko egy méterre a jobb kapufától fejelt a léc fölé. A mezőnyjáték mellett helyzet alig-alig alakult ki, a Dinamo-főlényt az utolsó 10 percben egy nagy hajrával próbálta ellensúlyozni a Rubin. A 91. percben még Buharov összesett Magrao szorításában, de büntetőről szó sem lehetett,