Vágólapra másolva!
A Real Madrid brazil támadója, Kaká azt szeretné, ha csapata az FC Barcelonával találkozna a labdarúgó Bajnokok Ligája madridi döntőjében.

"Tudom, hipotetikus a felvetés, ám óriási lenne, ha összejönne a Real-Barca döntő, ami szerintem nem csak a madridi szurkolók, de egész Spanyolország és minden brazil futballista számára álomszerű lenne" - nyilatkozta a Real aranylabdása.

"A Madrid tízedik BL-diadalát gyűjthetné be, ráadásul a meccset nálunk, a Bernabeu-stadionban rendezik. Úgy vélem, a jubileumi diadal lehetőségének motiválnia kell bennünket, nem pedig nyomasztania. Csak így juthatunk el a csúcsra. Én már játszottam győztes és vesztes BL-fináléban, tudom, milyen nehéz eljutni addig az egyszeri és felejthetetlen pillanatig, amikor az ember a feje fölé emeli a trófeát" - mondta Kaká.

Forrás: MTI

A Real Madrid a nyolcaddöntő első mérkőzésén 1-0-ra kikapott az Olympique Lyon otthonában. A visszavágót szerdán rendezik a Bernabeu-stadionban. A Barcelona március 17-én fogadja a Stuttgartot, amellyel idegenben 1-1-re végzett.