Vágólapra másolva!
Fernando Torres visszatéréséről szólt a Chelsea számára a Genk ellen 5-0-ra megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzés, míg a belgáknál örülnek, hogy megúszták ennyivel.

A Chelsea világ- és Európa-bajnok spanyol támadója 875 perce nem talált be BL-meccsen a kapuba, Köteles Lászlónak azonban két gólt is lőtt szerda este.

"Szerencsés helyzetben vagyok, mert olyan csatárok közül választhatok, mint Torres, Drogba, Anelka, Sturridge és Lukaku. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól sikerült Torres meccse, szüksége volt már a gólokra, és a csapatnak is szüksége van egy jó Torresre" - idézte a Daily Mail angol napilap a Chelsea edzőjét, Andre Villas-Boast.

A Swansea elleni meccsen történt kiállítása miatt három angol bajnokit kell kihagynia Torresnek, a portugál edző szerint így fontos volt, hogy a BL-ben pályára léphetett, így játékban maradhatott.

Forrás: AFP
Tőzsér (j) sem tudta megállítani Torrest

A Tőzsér Dánielt is foglalkoztató Genk vezetőedzője, Mario Been nem lepődött meg a vereségen.

"Tudtuk, hogy a Chelsea egy teljesen más dimenzió, tíz perc után már 2-0-ra vezettek, innentől esélyünk sem volt. A második félidőben jobban játszottunk, de összességében örülhetünk, hogy megúsztuk egy ötössel."

A Chelsea győzelmével hét ponttal vezeti az E csoportot a hatpontos Leverkusen, a kétpontos Valencia és az egypontos Genk előtt. A következő fordulóban, november elsején a Genk a Chelsea-t, a Valencia a Leverkusent fogadja.