Vágólapra másolva!
José Mourinho hisz abban, hogy a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-meccsen már lesz csapata, játékosa, Sami Khedira pedig tökéletes lehetőségnek tartja a BL-nyitányt a Real Madrid pocsék bajnoki rajtjának feledtetésére.

Támadnak az újgazdagok a Bajnokok Ligájában

Büdös a szenvedés a Real játékosainak

Calderon: Mourinho szavai csak ártanak a Realnak

Válságos állapotba került a Real Madrid, miután az első négy bajnoki fordulóban mindössze négy pontot gyűjtött. A hétvégi sevillai vereség után José Mourinho kijelentette: a játékosai nem koncentráltak, sokuk számára nem prioritás a futball, ezért jelenleg nincs csapata.

A kilencszeres BL-győztes csapat nem sokáig nyalogathatja a sebeit, kedden este már megkezdi a BL-szereplést, méghozzá az angol bajnok Manchester City ellen.

"Az természetes, hogy a csalódást keltő idénykezdet miatt megcsappant az önbizalmunk, ugyanakkor a ManCity elleni meccs tökéletes alkalom, hogy erőre kapjunk" - közölte Khedira.

Forrás: Getty Images/Ronny Hartmann
Forrás: Getty Images/Ronny Hartmann

Mourinho híressé vált kijelentésével nem ért egyet a védekező középpályás: "Szerintem mi egy csapat vagyunk. Van felelőssége az edzőnek, a mi felelősségünk pedig a jó játék. Mourinhónak igaza van, nagyon rosszul játszottunk. Minden joga megvan, hogy azt mondjon, amit akar a nyilvánosság előtt."

Mourinho a keddi meccs előtt már egészen más hangnemet ütött meg a nyilvánosság előtt: "Hiszem, hogy kedd este lesz csapatom. Egységes csapat lesz, amelyben mindenki dolgozik majd a másikért, és mindenki a tudása legjavát nyújtja. Talán egy kis nyugalomnak és önbecsülésnek a híján leszünk, de ez most normális."

Forrás: Getty Iamges/Denis Doyle
Forrás: Getty Iamges/Denis Doyle

"A rossz idénykezdet legfőbb felelőse én vagyok, mert nem tudtam eléggé motiválni a játékosokat."