Vágólapra másolva!
Fotó: Barakonyi Szabolcs
Mindenki élőben akarja látni a Manchestert


Pedig ez ügyben csak annyit kellett volna tenni, hogy aki bemutatja az Üllői úti vagy a zágrábi jegyét, az elővételben vásárolhatta volna meg a szerdai belépőjét. Ezt a véleményt osztotta Bozsik Péter, a ZTE vezetőedzője is. "Tudtam, hogy nagy lesz az érdeklődés a Manchester United elleni meccsünk előtt, de ekkora felhajtásra azért nem számítottam" - kezdte a tréner. "Mindez nagy öröm számunkra is, az viszont bosszantó, hogy nincs ebben az országban egy 50 ezres stadion. Arra pedig nem is találok szavakat, hogy olyan szurkolóink maradtak jegy nélkül, akik az Üllői úton csontig áztak, majd Zágrábba is elkísértek bennünket. Ez felháborító! Ezek után csak abban reménykedem, hogy, ha büntetés árán is, de sikerül minimum hatezer szurkolót elhelyezni a stadion felső karéjában."

Hatszoros pénzt érne egy ZTE-győzelem/sport/focivilag/bl/20020812hatszoros.htmlA MU főszponzora a ZTE-t is támogatja/sport/magyarfoci/20020812amanchester.htmlBeckham játszhat, Ferdinand nem/sport/focivilag/bl/20020812beckham.html

Mindez megfordult a zalai vezetők fejében is, Lang József elnök például érdeklődésünkre elmondta: megpróbálják elérni, hogy kinyithassák a felső szektorokat is, ahol telt ház esetén még 30 ezer nézőt tudnak elhelyezni.

Az érdeklődők egyébként fejenként négy jegyet vásárolhattak, az illetékesek így kívánták kiküszöbölni a jegyüzérek felbukkanását.

A ZTE-Manchester United BL-selejtező szerdán, 20.45-kor kezdődik, a találkozót az RTL Klub televíziós csatorna élőben közvetíti.

Bánki József