Vágólapra másolva!
Világklasszis csapatot hoz élőben a ZTEhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=45706Nyerjen jegyet a MU vendégjátékára!/sport/focivilag/bl/20020813ztemu.htmlElkezdődött a jegyüzérkedés/sport/focivilag/bl/20020813elkezdodott.html

A futballisták és vezetők gyorsan elhagyták a várótermet, s az őket szállító autóbusz a Duna-parti szálláshelyre hajtott. A 19 órakor kezdődő keddi edzésükön csak az újságírók lehetnek jelen negyedóráig, a szurkolók nem léphetnek be a Puskás Ferenc-stadionba.

A sztárcsapat budapesti keretéből egyébként sérülés miatt hiányzik a kapus Fabian Barthez, valamint a frissen igazolt válogatott védő, Rio Ferdinand. A világ- és Európa-bajnok portás el sem jön Budapestre. Barthez másfél héttel ezelőtt az amszterdami tornán szenvedett combsérülést, s azóta sem épült fel teljesen.

Sir Alex Ferguson vezetőedző a fiataloknak szervezett budapesti kirándulást: a kerettel tarott a magyar fővárosba a 17 éves kapus Luke Steele, valamint a két évvel "öregebb" középpályás, Paul Tierney, de Ben Williams, Michael Stewart és Danny Pugh sem számít az első csapat állandó tagjának.