Vágólapra másolva!
SMS-ben az UEFA-magyarokról
Nincs internet-, tévé- vagy rádióközelben? Kiváncsi, mire megy a Fradi és a ZTE az UEFA-kupában? Küldjön nekünk egy SMS-t, és mi mindenről tudósítjuk!

Részletek>>>



Igaz, a meccs egyes szakaszaiban úgy tűnt, hogy az olaszok rossz sorozata fog megszakadni, hiszen miután Camoranesi parádés góljával vezetést szereztek, remekül állták a hazaiak rohamait, sőt, egy-egy kontrával sikerült maguknak helyzetet teremteni.

A nyáron igazolt Marco di Vaio azonban mintha el lett volna átkozva, a csatárnak sehogyan sem sikerült megszereznie első gólját új csapata színeiben, a másik oldalon pedig Pierre van Hooijdonknak túl sok lehetőséget adtak arra, hogy megmutassa szabadrúgáslövő tudományát.

A kvartett másik meccsén a Newcastle Unitednek nem sikerült javítani szezonbéli mérlegén, a Szarkák 2-0-s vereséget szenvedtek a Dinamo Kijev otthonában. Pedig a meccset a vendégek kezdték jobban, azonban Makszim Sackih csodaszép találata negyedóra elteltével kifogta a szelet az angolok vitorlájából.

Ki lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=7183Csoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlProgram, eredmények/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.htmlSMS-tudósítás a BL-ről/sport/focivilag/bl/20020913smstudositas.htmlA csapatok/sport/focivilag/bl/20020913bl20022003.html

A két csapat közötti különbség elsősorban a rutintalanságból adódott, hiszen a Dinamo immár sorozatban hatodszor van ott a BL-ben, míg a Newcastle öt évvel ezelőtt szerepelt utoljára a sorozatban. Ennek persze némileg ellentmond, hogy az angolok legjobbja legfiatalabb játékosuk, a portugál Hugo Viana volt, aki több távoli lövéssel vétette észre magát. Az ukrán együttesben egyébként a magyar Bodnár László vakbélműtétje után már ott ült a kispadon.