Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



A torinóiaknál a szokásos kezdő tizenegy szerepelt, Marcello Lippinek azonban a vártnál korábban pályára kellett küldenie a sérüléséből éppen hogy csak felépült David Trézégeut, mivel Marco di Vaio súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. A Parmától a nyáron megvett csatár összefejelt O'Briannel, elveszítette az eszméletét, kórházba is kellett szállítani, és valószínűleg hetekig nem állhat majd a csapat rendelkezésére.



A második játékrészben aztán a találatok is megérkeztek, köszönhetően Alessandro del Pierónak, aki ellenállhatatlan formában futballozik. A Juve ezzel rendkívül közel került a továbbjutáshoz, de még nem teljesen biztos a helyzete, mivel a Newcastle-t a másik két együttes is le tudta győzni korábban. Az angolok ezzel szemben már csak abban bízhatnak, hogy mind a három hátralévő meccsüket megnyerik, ami az eddigi eredményeket elnézve nem valószínű.

Csoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.htmlKi lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=7183

A Szarkák helyzetét csak az segítette valamelyest, hogy a csoport másik meccsén döntetlen született, így sem a Feyenoord, sem a Dinamo Kijev nem húzott el túlságosan. Az ukrán együttes kezdő tizenegyében ismét helyet kapott a magyar Bodnár László, akinek akadt dolga bőven, mert a találkozó legnagyobb részében a hazaiak támadtak.

Az első félidőben a Dinamónak szinte tökéletesen sikerült semlegesíteni a hollandok csatárait, Pierre van Hooijdonk ezúttal csak szabadrúgásból volt veszélyes, és a pontrúgásokat sem tudta olyan jól irányítani, ahogyan szokta. A második játékrészben a Feyenoord már nagyobb elánnal futballozott, ám ez nem vezetett eredményre, így maradt a gól nélküli döntetlen, amivel a kijeviek egyáltalán nem voltak elégedetlenek, lévén utoljára majd két éve szereztek pontot idegenben a BL-ben.